Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ |   0.00€
Αρχική   |   Το κατάστημα   |   Χορηγίες   |   Τρόποι αποστολής - πληρωμής   |   Επικοινωνία
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μπλούζα ποδηλατική Nalini CENKA Black
Μπλούζα ποδηλατική Nalini CENKA Black

38.00€  17.00€

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
Το κατάστημα

 

 Λίγα λόγια για το κατάστημα

Η Custom Bicycles αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του ποδηλάτου,των ανταλλακτικών,των αξεσουάρ,του ρουχισμού αλλά και του προηγμένου σέρβις κάθε είδους ποδηλάτου. 

Με έδρα την Θεσσαλονίκη, εδώ και 20 χρόνια, η εταιρεία μας εξυπηρετεί στην Βόρειο Ελλάδα τις ανάγκες περίπου 2.000.000 καταναλωτών,διαθέτοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην αγορά.

 Διανέμουμε και προσφέρουμε στην ελληνική αγορά 55 μάρκες και χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα. Μερικές από τς εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι οι εξής : Bianchi, Ballistic, Clermont, Ceepo, Author, Campagnolo, Shimano, Continental, Schwalbe, Deda, Dedacciai, Fast Forward, Nalini, Olmo, Rudy Project, Miche, San Marco κ.α. 

Αποστολή της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές μας άριστα ποδηλατικά προϊόντα, να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για την καλύτερη λειτουργία του ποδηλατικού τους εξοπλισμού, να ανταμείβουμε όλους τους εμπλεκόμενους με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της ζωής των τοπικών κοινωνιών.

Βρισκόμαστε στο Ελευθέριο Κορδελιό, Φιλίππου Φλώρου 74, έναντι της ΔΕΗ. 


https://plus.google.com/106203017266719533258/about?hl=el

 


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.
- Αρχική
- Το κατάστημα
- Χορηγίες
- Τρόποι αποστολής - πληρωμής
- Επικοινωνία
Copyright © 2015 custombicycles.gr-- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top