Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ |   0.00€
Αρχική   |   Το κατάστημα   |   Χορηγίες   |   Τρόποι αποστολής - πληρωμής   |   Επικοινωνία
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Τροχοί δρόμου Campagnolo Shamal Mille Clincher C17
Τροχοί δρόμου Campagnolo Shamal Mille Clincher C17

1250.00€  1100.00€

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
Όροι Χρήσης

 

To Custombicycles.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Ο Ποδηλάτης Ελευθ.Κορδελιού Ακριτίδης Χαράλαμπος, πωλήσεις-ανταλλακτικά-επισκευές ποδηλάτων, Φιλίππου Φλώρου 74 Θεσσαλονίκη, τηλ 2310 708 793.

Ως επισκέπτης της ιστοσελίδας
Custombicycles.gr συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της σελίδας ( εικόνες , περιγραφές , αρχεία κ.α. ). Οφείλετε να είστε ενήμεροι σχετικά με τους όρους χρήσης και να συμμορφώνεστε προς αυτούς.

 

Το Custombicycles.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης των σελιδών του, ή ο χρήστης/μέλος των υπηρεσιών, συνδέσμων και περιεχομένων του. Δεν παρέχεται καμία εγγύηση, γραπτά ή προφορικά, ως προς την πιστότητα των δεδομένων του ιστότοπου. Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, τρίτα πρόσωπα ασχολούμενα με την σύνταξη και την οργάνωση της, δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν υλική ή σωματική ζημιά συνέπεια της εισόδου ή της χρήσης στην παρούσα ιστοσελίδα. Τα δεδομένα που περιέχονται στο Custombicycles.gr δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται ως τεκμηριωμένες πληροφορίες, συμβουλές ή ως πρόκληση για συγκεκριμένη ενέργεια.

 

Το Custombicycles.gr περιέχει ανακατευθύνσεις σε ιστοσελίδες τρίτων, στις οποίες παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων ή διαφημιστικών βίντεο για διευκόλυνση του ή για διαφημιστικούς λόγους. Το Custombicycles.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με την διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν υλική ζημιά ή τραυματισμό εξαιτίας της χρήσης του περιεχομένου τέτοιον ιστοσελιδών. Οι επισκέπτες μεταβαίνουν στις σελίδες αυτές με δική τους ευθύνη.


 


 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.
- Αρχική
- Το κατάστημα
- Χορηγίες
- Τρόποι αποστολής - πληρωμής
- Επικοινωνία
Copyright © 2015 custombicycles.gr-- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top