Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ |   0.00€
Αρχική   |   Το κατάστημα   |   Χορηγίες   |   Τρόποι αποστολής - πληρωμής   |   Επικοινωνία
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Deda ZERO1 Red Glossy
Deda ZERO1 Red Glossy

28.00€  19.00€

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
Χορηγίες

Ιωαννίδης Νίκος - U23 Αθλητής ποδηλασίας δρόμου 

Μετά τις επιτυχίες του 2014 (3ος Βαλκανιονίκης στον δρόμο αντοχής κ.α. αναλυτικά στο 
nikosioannidis.com/results.html ) η εταιρεία μας προέβη στην πλήρη χορήγηση του ποδηλάτου Ceepo Mamba με ανταλλακτικά Super Record, Fir Carbon τροχούς, Dedaciai λαιμός-τιμόνι, Exustar πετάλια και Nalini ρουχισμό. Ο Νίκος είναι ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλη επιτυχία στην φετινή σεζόν Νίκο!

Ζαπάρτας Δημήτρης - Αθλητής Τριάθλου και Ironman  

Στην χορήγηση του ποδηλάτου Ceepo Stinger με περιφερειακά της Campagnolo και ρόδες Bullet της ίδιας ετιαρείας, προχώρησε η εταιρεία μας στον αθλητή Ζαπάρτα για την συμμετοχή του σε αγώνα Ironman στην Αυστρία. 

Βάσσου Άννα - Κορασίδα Αθλήτρια ποδηλασίας δρόμου κα πίστας


Στην πρώτη της χρονιά σαν κορασίδα κατέκτησε την πρώτη της φανέλα πανελληνιονίκη στο αγώνισμα της αντοχής δρόμου, ενώ στο χρονόμετρο κατέκτησε την δεύτερη θέση. Φέτος, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και ισάριθμες φανέλες πανελληνιονίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας 2015, ενώ κατέκτησε 2 δεύτερες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου. Η Αννούλα μας συμμετείχε στις Ολυμπιακές Ημέρες Νεότητας στην Τυφλίδα της Γεωργίας, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τις διεθνείς διοργανώσεις αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Η Αννούλα χρησιμοποιεί Carbon Gist ποδήλατο, ανταλλακτικά Shimano & Deda, ρόδες FIR και κράνος Rudy Project. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Βαλκανικό δρόμου στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας!!
 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.
- Αρχική
- Το κατάστημα
- Χορηγίες
- Τρόποι αποστολής - πληρωμής
- Επικοινωνία
Copyright © 2015 custombicycles.gr-- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top